Hottub Round – interne kachel

Vanaf  3.530,00

Het standaardpakket incl. bezorging voor deze hottub omvat:

  • Gesloten trap (twee treden)
  • Twee roestvaste spanbanden
  • Kachel roestvast staal (V2A)
  • Afwerking naaldhout (brede delen)
  • Bezorging tot aan uw stoep

Ervaar luxe en ontspanning met de Welferø Hottub Round – interne kachel

De Welferø Hottub Round i.c.m. een interne kachel biedt u een ongeëvenaarde Wellness-beleving in eigen tuin. Deze stijlvolle Hottub is beschikbaar in twee ruime formaten voor 4 tót 6 personen en 6 tót 8 personen, waardoor deze perfect is voor zowel een intieme avond als een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie. Dankzij de geïntegreerde houtkachel wordt het water efficiënt en snel verwarmd en kunt u optimaal genieten van een heerlijk warme badsessie wanneer u maar wilt.

Voordelen van de Hottub Round – interne Kachel

  1. Efficiënte Verwarming
    De krachtige interne houtkachel zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming van het water. Doordat de kachel in de hottub is geïntegreerd, wordt de warmte direct overgedragen, wat mede zorgt voor een energiezuinig en efficiënt verwarmingsproces. Hierdoor bent u minder afhankelijk van elektriciteit en geniet u op een duurzame manier van uw hottub.
  2. Ruim en comfortabel
    De Hottub Round i.c.m. een Interne Kachel is beschikbaar in twee maten: een model voor 4 tót 6 personen en een groter model voor 6 tót 8 personen. Door het ronde ontwerp bieden deze Hotubs voldoende ruimte voor iedereen, waardoor het ideaal is voor een sociale interactie en ontspanning. Iedereen zit comfortabel en kan optimaal genieten van het warme water en de rustgevende sfeer.
  3. Hoogwaardige materialen en duurzaam Ontwerp
    De Hottubs van Welferø zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Thermohout en WPC, welke niet alleen een natuurlijke uitstraling hebben, maar ook zeer duurzaam zijn. Dit zorgt voor een lange levensduur en een luxe uitstraling in uw tuin. Onze interne kachels zijn vervaardigd uit robuust RVS, welke eveneens zorgt voor een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud.
  4. Het hele jaar door genieten
    Met een interne houtgestookte kachel kunt u het hele jaar door genieten van uw hottub, ongeacht het seizoen. Zelfs op koude winterdagen kunt u snel genieten van heerlijk warm water, perfect voor ontspanning na een lange dag of een gezellig samenzijn.

Bestel Nu Uw Hottub round i.c.m. een interne Kachel

Bent u klaar om zowel luxe als ontspanning naar uw tuin te brengen? Kies voor de Hottub round i.c.m een interne kachel en geniet van de ultieme Wellnesservaring. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment.

Hottub Round van WELFERØ – Luxe, Comfort en Efficiëntie in één!

Liever een externe kachel? Bekijk onze Welferø Hottub Round – externe kachel

Gewicht 150 kg
Afmetingen N/B
Aantal personen

,

Categorie

Kachel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
preloader