Sauna Arkki 1

Vanaf  4.650,00

Het standaardpakket voor deze sauna omvat:

  • Harvia elektrische kachel 9kW
  • Buiten- en binnenzijde houtafwerking: Naaldhout
  • Houtkleur buiten: Kleur naar keuze, zie staaltjes naaldhout.
  • Klein raam achterzijde: Gehard blank glas
  • Glazen deur: Gehard bruin glas
  • Sauna banken: Espen en/of zwarte Els
  • Open banken met één verdieping
  • Binnen- én buitenverlichting

Let op! Sauna’s zijn gezien hun gewicht en grootte uitsluitend leverbaar door een transporteur mét laadkraan.
Wij kunnen vrijblijvend een prijs voor u opvragen bij één van ons bekende partijen. Vanzelfsprekend kunt u ook een eigen transporteur inschakelen.
Ter indicatie; Prijzen variëren tussen de €100,- en €120,- per uur excl. btw en incl. vrachtwagen met laadkraan.

Ervaar luxe en ontspanning in uw Sauna Arkki 1

De Welferø Sauna Arkki 1 is een innovatief en stijlvol product welke uw tuin transformeert in een eigen Wellness-ruimte. Deze unieke sauna met zijn elegante bladvormige ontwerp, biedt een combinatie van moderne esthetiek en een traditionele saunabeleving. Vervaardigd uit hoogwaardig Noord-Europees naaldhout zorgt deze sauna voor een efficiënte warmteverdeling en ultiem comfort. Perfect voor wie op zoek is naar luxe en ontspanning in eigen buitenruimte.

Voordelen van de Welferø Sauna Arkki 1

  1. Uniek en stijlvol ontwerp
    Het prachtige, organische ontwerp van de Welferø Sauna Arkki 1 onderscheidt zich van de traditionele modellen. De bladvorm geeft deze sauna een natuurlijke en moderne uitstraling die perfect past in elke tuin. Deze sauna biedt niet alleen een ontspannende ervaring, maar is ook voor het oog een prachtige toevoeging aan uw buitenruimte.
  2. Duurzaam en hoogwaardig
    De Welferø Sauna Arkki 1 is gemaakt van duurzaam Noord-Europees naaldhout wat zorgt voor een lange levensduur en uitstekende isolatie. Deze houtsoorten houden de warmte vast en creëren een energiezuinige saunabeleving terwijl ze tevens bestand zijn tegen de elementen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw sauna.
  3. Optimaal comfort en efficiëntie
    Dankzij het slimme ontwerp van de Welferø Sauna Arkki 1 wordt de warmte gelijkmatig in de sauna verdeeld. Dit zorgt voor een efficiënte opwarming en een comfortabele temperatuur tijdens elke sessie. Een aangename en ontspannende ervaring waarbij uw spieren tot rust komen en uw lichaam ontgift.
  4. Gezondheidsvoordelen
    Regelmatig gebruik van de Welferø Sauna Arkki 1 biedt tal van gezondheidsvoordelen zoals een verbeterde bloedcirculatie, verlichting van spierpijn en vermindering van stress. Daarnaast helpt het bij het ontgiften van het lichaam en bevordert het een diepere en betere nachtrust.

Transformeer uw tuin in een luxe Wellness-ruimte. Geniet van de stijlvolle ontspanning, verbeter uw gezondheid en ervaar de voordelen van een privé-sauna. Bezoek onze website en ontdek het uitgebreide assortiment.

Bestel vandaag nog uw Welferø Sauna Arkki 1 – Een natuurlijke beleving van luxe en ontspanning in uw eigen buitenruimte!

Bekijk ook onze Welferø Sauna Arkki 2.

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Soort hout

,

Categorie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
preloader