Buitensauna’s van hoge kwaliteit voor in uw tuin of bij uw vakantiewoning

Een buitensauna kan een fantastische aanvulling zijn voor uw tuin of bij uw vakantiewoning en een plek bieden voor ontspanning, welzijn en gezelligheid. Met uw WELFERØ-sauna creëert u een oase van rust die uw geest en lichaam verzorgt. Ontspan en herstel van een stressvolle dag. Het is bewezen dat een regelmatige sauna-sessie bijdraagt aan het behoud van uw gezondheid en algemeen welzijn.

Bij WELFERØ hebben we sauna-ontwerpen die in iedere omgeving passen, of het nu in een weelderige tuin is, naast een zwembad, of als een gezellige toevoeging aan de buitenruimte van uw tuin/vakantiewoning.

Een sauna is de ultieme manier om te ontspannen en tegelijkertijd uw gezondheid te verbeteren. Buitensauna’s van WELFERØ zijn ontworpen om u en uw familie of vrienden de beste ervaring te bieden, zowel als het gaat om comfort als om gezondheidsvoordelen. 

De WELFERØ-barrel is één van de meest populaire sauna’s op de markt. Geschikt voor zowel woningen als vakantiehuizen. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom ze populair zijn aangezien onze sauna’s een prachtig ambacht zijn, waarbij de nadruk ligt op een esthetisch en exclusief ontwerp. Niet alleen mooi en elegant om naar te kijken, maar ook ongelooflijk effectief in het verhogen van de bloedcirculatie, het verlichten van spierpijn, het verbeteren van de ademhaling en zelfs het helpen verlagen van de bloeddruk.

Onze sauna-modellen worden opgebouwd uit naaldhout, waardoor ze een warme en aangename sfeer hebben. Ze zijn uitgerust met een krachtige Harvia-kachel van 9 kW die zorgt voor een gelijkmatig verdeelde warmte en snelle opwarming. Of neem nou onze houtgestookte kachel die uw sauna nog sneller opwarmt en bovendien een goedkopere oplossing biedt als u gemakkelijk aan haardhout komt. 

Welke sauna moet ik kiezen? 

Er zijn verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening dient te houden bij het kiezen van een buitensauna die past bij u en uw gebruik. Wanneer u zowel met vrienden als familie gebruik wilt maken van de sauna is het zeker aan te raden om een maat te kiezen die geschikt is voor een groter aantal personen. Onze WELFERØ-barrels zijn ruim en bieden plaats aan 4-8 personen, zodat u met uw vrienden en familie kunt genieten van een ontspannende sauna sessie.

Onze kleinere WELFERØ-cilinder modellen zijn bijvoorbeeld perfect voor een gezin van 3-4 personen. Een compacte sauna die u overal in de tuin, op het terras of waar dan ook kunt plaatsen. Dankzij het stijlvolle ontwerp kunt u uw nieuwe luxe sauna snel in gebruik nemen en genieten van alle voordelen die deze aan uw dagelijks leven zal toevoegen.

Verhuurinkomsten verhogen

Heeft u momenteel een vakantiehuis en wilt u de belangstelling vergroten om zo uw huurinkomsten te verhogen dan kan een sauna van WELFERØ u hier zeker bij helpen. Door de aanschaf van een buitensauna wordt de huurprijs van uw vakantiehuis automatisch verhoogd, omdat veel gasten tijdens hun vakantie vaak om deze luxe vragen. Vraag uw verhuurbemiddelaar om meer informatie en bereken of een investering in een buitensauna de waarde van uw vakantiehuis zal verhogen. 

Belangrijke informatie omtrent de levering van sauna's 

Onze sauna’s zijn verkrijgbaar in zowel grotere als kleinere maten en kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast. De levering vindt plaats aan de dichtstbijzijnde transporteur/kraanbedrijf die de sauna op z’n plaats zal hijsen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling met de transporteur/kraanbedrijf. Uiteraard hebben wij contacten met diverse transporteurs en kunnen u hiermee helpen.

Wilt u een Hottub die qua uitvoering, formaat en kleur perfect bij uw sauna past? Bij WELFERØ kunt u uw Hottub in precies dezelfde afwerking samenstellen en zo een mooie set creëren. Vraag ons gerust vrijblijvend naar een setprijs.

Onze Welferø saunas

Translate »
preloader