Sauna Tuuli

Vanaf  10.350,00

Het standaardpakket voor deze sauna omvat:

  • Harvia elektrische kachel 9kW
  • Buiten- en binnenzijde houtafwerking: Naaldhout
  • Houtkleur buiten: Kleur naar keuze, zie staaltjes naaldhout.
  • Klein raam achterzijde: Gehard blank glas
  • Glazen deur: Gehard bruin glas
  • Sauna banken: Espen en/of zwarte Els
  • Open banken met één verdieping
  • Binnen- én buitenverlichting

Let op! Sauna’s zijn gezien hun gewicht en grootte uitsluitend leverbaar door een transporteur met laadkraan.
Wij kunnen vrijblijvend een prijs voor u opvragen bij één van ons bekende partijen. Vanzelfsprekend kunt u ook een eigen transporteur inschakelen.
Ter indicatie; Prijzen variëren tussen de €100,- en €120,- per uur excl. btw en incl. vrachtwagen met laadkraan.

Ontspan volledig in de welferø Sauna Tuuli – Jouw luxe buitensauna

Breng wellness naar je eigen tuin met de Welferø Sauna Tuuli. Een stijlvolle buitensauna die ontspanning en luxe biedt in een fraai ontwerp. Of je nu wilt ontspannen na een lange werkdag of de gezondheidsvoordelen van regelmatig saunagebruik wilt ervaren, de Sauna Tuuli biedt de perfecte oplossing. Deze hoogwaardige sauna combineert traditioneel vakmanschap met moderne stijl waardoor het een ideale toevoeging is aan iedere buitenruimte.

Waarom kiezen voor de Welferø Sauna Tuuli?

De Sauna Tuuli is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en elegante manier om thuis te ontspannen. Deze bijzondere sauna biedt voldoende ruimte voor meerdere personen en het speelse ontwerp maakt deze een welkome aanvulling voor uw buitenruimte.

Comfortabel en efficiënt
De Sauna Tuuli is uitgerust met hoogwaardige espen of elsen banken en biedt een comfortabele zithoek waar je kunt ontspannen en genieten van de warme ontspannende lucht. Dankzij de uitstekende isolatie en het gebruik van hoogwaardig Noord-Europees naaldhout wordt de sauna snel warm en blijft deze lang op temperatuur. Dit zorgt voor een aangename, energie-efficiënte saunabeleving, zelfs tijdens koude dagen.

Duurzaam en weerbestendig ontwerp
De Sauna Tuuli is gemaakt van duurzaam Noord-Europees naaldhout en bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. De robuuste constructie en weerbestendige afwerking maken deze sauna geschikt voor gebruik gedurende alle seizoenen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van de voordelen van een buitensauna.

Creëer jouw persoonlijke Wellness-beleving

Of je nu op zoek bent naar een moment van rust en ontspanning óf de voordelen van een sauna wilt delen met vrienden en familie, de Sauna Tuuli biedt het allemaal. Met zijn stijlvolle uitstraling en het functionele ontwerp past deze sauna perfect in elke tuin of buitenruimte.

Bestel jouw Welferø Sauna Tuuli vandaag en geniet van luxe, ontspanning en welzijn in je eigen achtertuin!

Soort hout

,

Afmeting

4m x 2m x 2,40m

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
preloader