Sauna Barrel

Vanaf  4.650,00

Het standaardpakket voor deze sauna omvat:

  • Harvia elektrische kachel 9kW
  • Buiten- en binnenzijde houtafwerking: Naaldhout
  • Houtkleur buiten: Kleur naar keuze, zie staaltjes naaldhout.
  • Klein raam: 2 stuks
  • Glazen deur: Gehard bruin glas
  • Sauna banken: Espen en/of zwarte Els
  • Open banken met één verdieping
  • Binnen- én buitenverlichting

Let op! Sauna’s zijn gezien hun gewicht en grootte uitsluitend leverbaar door een transporteur met laadkraan.
Wij kunnen vrijblijvend een prijs voor u opvragen bij één van ons bekende partijen. Vanzelfsprekend kunt u ook een eigen transporteur inschakelen.
Ter indicatie; Prijzen variëren tussen de €100,- en €120,- per uur excl. btw en incl. vrachtwagen met laadkraan.

Ervaar de ultieme ontspanning in uw Welferø Sauna Barrel

De Welferø Sauna Barrel combineert vakmanschap met een traditioneel design voor een ongeëvenaarde sauna-ervaring in uw eigen tuin. Deze stijlvolle ronde sauna is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees naaldhout en biedt u een luxueuze manier om te ontspannen en te herstellen. Dankzij het unieke tonvormige ontwerp wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, wat keer op keer zorgt voor een efficiënte en aangename sauna-sessie.

Waarom kiezen voor een Welferø Sauna Barrel ?

  1. Optimale warmteverdeling
    Het tonvormige ontwerp van de Sauna Barrel  zorgt ervoor dat de warmte optimaal circuleert. Hierdoor geniet u sneller van een gelijkmatige temperatuur en kunt u langer en comfortabeler ontspannen. Dit maakt de sauna niet alleen energiezuinig, maar ook efficiënter in gebruik.
  2. Duurzaam en hoogwaardig
    Onze Sauna Barrel is gemaakt van duurzaam Noord-Europees naaldhout welke zorgt voor een uitstekende isolatie en een lange levensduur. Materialen als naald- of thermohout zijn na behandeling niet alleen bestand tegen de elementen, maar geven de sauna ook een warme en natuurlijke uitstraling. Dit maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke tuin of buitenruimte.
  3. Compact en ruimtebesparend
    Het tonvormige ontwerp van de Sauna Barrel is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar kan ook ruimtebesparend zijn. De instapmodellen zijn door hun compacte vorm en afmeting gemakkelijk in kleinere tuinen zonder in te boeten op de binnenruimte. Dit model is ook uitermate geschikt om in een grotere afmeting te laten bouwen.
  4. Gezondheidsvoordelen
    Regelmatig gebruik van de Sauna Barrel  heeft talloze gezondheidsvoordelen, zoals het verbeteren van de bloedcirculatie, ontgiften van het lichaam en verlichten van spierpijn. Het verhoogt bovendien uw algehele welzijn door stress te verminderen en de nachtrust te verbeteren.

Bestel vandaag nog Uw Welferø Sauna Barrel

Breng de luxe van een privé-sauna naar uw eigen tuin met de Sauna Barrel. Geniet van ultieme ontspanning, verbeter uw gezondheid en creëer een oase van rust. Bezoek onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment. U bent slechts enkele klikken verwijderd van totale ontspanning.

Welferø Sauna Barrel – Uw persoonlijke Wellness beleving!

Kijk ook eens bij onze andere Welferø Sauna’s en Hottubs.

Afmeting

1,6m x 2,29m x 2,45m, 2m x 2,29m 2,45m, 2,5m x 2,29m 2,45m, 2,8m x 2,29m 2,45m, 3m x 2,29m 2,45m, 3,5m x 2,29m 2,45m, 4m x 2,29m 2,45m, 4,5m x 2,29m 2,45m, 5m x 2,29m 2,45m

Gewicht

2,3 x 2,29 = ca. 1200 KG
4 x 2,29 = ca. 2200 KG

Soort hout

,

Categorie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
preloader